Perioada curenta de colectare:

--PASTE MARITIM 2018--

17 Feb- 4 Mar 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !24 H - Drop Boxes ServiceServiciul 24 H Drop Boxes este un serviciu nou
oferit tuturor clientilor care doresc sa aduca coletele in afara programului de colectare .
Serviciul 24 H Drop Boxes este un serviciu de colectare non-stop , de tip " Do It Yourself" si este recomandat tuturor clientilor care sunt comfortabili sa isi completeze singuri documentul de transport.
Acest serviciu este folosit doar de clientii care doresc sa aduca singuri colete si sa le predea in afara programului de colectare la locatia biroului central din Toronto-GTA.

Avantajele acestui nou serviciu :

- Usor de utilizat, sigur si la indemana oricarui client.
- Acum poti sa aduci coletele - cand doresti in functie de programul tau personal.
- Ai o urgenta , pleci din oras , poti sa aduci coletele mai repede si noi le vom expedia cu primul transport.

Dupa depunera coletelor in incinta special amenajata , acestea vor fi preluate de catre personalul nostru si depozitate in warehouse pana la plecarea containerului.
Accesul in incinta de predat colete se face doar prin usa din spate cu cod de acces . Incinta se afla sub supraveghere video.
Toate instructiunile de folosire al acestui serviciu le veti gasi in interiorul incintei de predat colete si va recomandam sa le cititi cu mare atentie inainte de a completa documentul de transport.

Va readucem la cunostiinta ca acesta este un serviciu de tip "Do It Yourself" unde va trebui sa va completati singur documentul de transport si fara asistenta din partea personalului CargoRomania.
Daca credeti ca nu veti putea sa va completati singur documentul, atunci va trebui sa predati coletul in timpul programului de primire colete sau sa solicitati un serviciu de pick-ip contra cost.

Acest serviciu este usor de folosit daca aveti maxim 2 colete pentru aceeasi adresa de destinatie cu o greutate totala maxim 60 kg ( 2 x max. 30 kg/colet ) si daca nu aveti de platit taxe vamale ( bunuri electronice- TV, laptop, scule electrice, produse de lux sau alte produse scumpe cu valoare mare pentru care sunt necesare acte aditionale pentru vama)

Daca aveti mai mult de 2 colete per destinatie, aveti bunuri care intra in regim de vamurie sau nu sunteti siguri de regulamentele vamale- in continuare puteti folosi serviciul 24 Drop Box dar doar pentru a lasa coletele si va trebui sa veniti in zilele si conform orarulului de colectare pentru a completa impreuna documentele de transport si/ sau vamale daca sunt necesare.

IMPORTANT:
Coletele trebuie pregatite la adresa clientului si in incinta se aduc doar colete inchise, sigilitate si etichetate.

Plata se poate face doar cu cec sau cash la depunerea coletelor.

Pentru a afla codul unic de acces in incinta de predat colete trebuie sa suni la numarul de telefon 416-543 7595
si sa asculti instructiunile : accesezi serviciul in limba romana si apoi accesezi tasta 3 pentru serviciul de 24 H, iar dupa ascultarea mesajului veti apasa tasta 4 pentru a lua legatura cu un reprezentant al companiei si a va comunica codul de acces.

Accesul in incinta este 24 H , dar pentru codul de acces va rugam sa sunati intre orele 10.00 18.00.

Va aducem la cunostiinta ca incinta de predat colete este monitorizata video in permanenta.

Va asteptam sa beneficiati de acest nou serviciu - 24 H Drop Boxes !


[inapoi la cuprins]
Prima pagina | Despre noi | Contact website security
Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania