LA MULTI ANI 2018 !

Perioada curenta de colectare:

MARITIM si AERIAN

1 - 21 Ianuarie 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !

Ati ales Cargo Romania. Felicitari.

Lumea se misca mai repede ca niciodata. Iar pentru ca afacerea dumneavoastra sa tina pasul, aveti nevoie de viteza. Cargo Romania are grija 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an ca marfa dumneavoastra sa ajunga rapid si sigur acolo unde trebuie.

Sapte ani. De clienti multumiti.

In 2005, Cargo Romania si-a inceput activitatea de coletarie si transport international. Si tot de atunci, Cargo Romania va ajuta sa transportati bunurile dumneavoastra, asigurandu-va intotdeauna livrari prompte si in siguranta.
Initial o companie care si-a concentrat activitatea in Toronto si GTA, Cargo Romania a devenit (repede, cum altfel!) un serviciu de coletarie national. Pe o piata in continua expansiune, Cargo Romania s-a dovedit a fi, prin flexibilitate si promptitudine, serviciul de transport cel mai potrivit pentru clientii si companiile din Canada si USA.
Strategia noastra a ramas la fel de simpla: preturi bune pentru servicii profesioniste, personalizate in functie de cerintele dumneavoastra.

Cargo Romania. In trei cuvinte.

Siguranta
Cargo Romania stie ca fiecare trimitere este cea mai importanta din lume pentru dumneavoastra. De aceea, va punem la dispozitie o echipa de curieri experimentati precum si o persoana de contact care va informeaza in permanenta despre stadiul livrarii solicitate.
Responsabilitate
Cargo Romania va garanteaza ca orice colet este inmanat pe semnatura destinatarului. Astfel, veti fi sigur de orice livrare, ca si cum ati fi facut-o chiar dumneavoastra.
Promptitudine
Spunem doar atat: cu Cargo Romania orice livrare in Romania se face mai repede decat cu orice alta companie de transport in conditii similare.
Dumneavoastra trebuie doar sa spuneti cand aveti nevoie de Cargo Romania. Noi va vom servi imediat.
Cargo Romania ofera servicii de manipulare si depozitare in: Toronto, New York, Miami si Los Angeles.
Prima pagina | Despre noi | Contact website security
Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania